11 Haziran 2015

Endocare Ürünleri Narecza.com'da!



Dermokozmetik ürünleri online alışveriş ile almaya özen gösteriyorum. Çünkü eczanelerden kesinlikle %20-30 daha uygun fiyatlı oluyor, ayrıca yaptıkları 1 alana 1 bedava veya hediye ürün kampanyaları ile alışveriş daha kârlı bir hale geliyor. Narecza.com da marka çeşitliliği bakımından dikkatimi çeken sitelerden. Avene, Babe, Caudalie, Bioderma, Bare Minerals, Darphin, Kerastase, La Roche Posay, Nuxe, Solante, Vichy... ve daha bir çok markanın ürünlerine ulaşabiliyorsunuz. Bu farklı markalardan biri de Endocare markası. 



Endocare Jel Krem, temel olarak cilt kuruluğunu alarak uzun süre nem sağlamanın yanında, yaşlanma belirtilerini, kırışıkları gidermeyi, cilt hasarlarını onarmayı vaad ediyor. %4 SCA (sıkılaştırıcı etkiyi sağlayan bir selüloz içeriği) içeriyor. 




Endocare Tensage Krem ise olgun ve hasarlı ciltler için özel formüllü, yaşlanma karşıtı ve cilt yenileyici özelliğe sahip, yağsız yapısı sayesinde hızlı emilen bir krem.
Tensage krem, %6 SCA içeriğine sahip.



Endocare Aquafoam, içeriğindeki laktik asit sayesinde cildi nemli ve yumuşak bırakarak temizlemeyi vaad eden bir cilt temizleme köpüğü. Bu sayede, kuru ciltleri de hassas bir şekilde temizleyip, arındırır ve yumuşatır.


 Endocare ürünlerini ve özelliklerini detaylı incelemek ve şu an devam eden %15 indirimden yararlanmak için Narecza.com'u ziyaret edebilirsiniz.