7 Kasım 2015

Portakalrengi.com açıldı!


dermokozmetik site

Merhaba!
Bugün size yepyeni bir online alışveriş sitesinden bahsedicem. Portakalrengi.com, cilt bakımı, makyaj, saç bakımı, vücut bakımı, ağız ve diş bakımı, güneş koruyucalar gibi birçok farklı segmentte ürün satışı olan bir dermokozmetik sitesi. Bu tarz dermokozmetik ürünleri, ben her zaman online almayı tercih ediyorum. Çünkü kesinlikle eczanelere göre daha uygun fiyatlı oluyor, ve de çeşitli kampanyalarla (1 alana 1 bedava, tester ürün kampanyaları gibi), aynı fiyata daha çok ürünle tanışma şansım oluyor.

  Portakalrengi.com'da marka çeşitliliği bol; Cilt bakımı bölümünde Avene, Bioderma, Babe, La Roche Posay, Darvin, Caudalie, Vichy, Perricone MD gibi markaları; makyaj bölümünde ise Bare Minerals, Youngblood, Jane Iredale gibi mineral kozmetik markalarını bulabilirsiniz. Marka ve ürün çeşitliliği konusunda benden tam not aldı kesinlikle. :)

Sitede, ister 'nemlendiriciler' bölümüne girip, aynı ihtiyaca yönelik farklı markaları karşılaştırabilirsiniz; ister de bir markanın çeşit çeşit tüm ürünlerini inceleyebilirsiniz.

caudalie ürünleri fiyat
Mesela Caudalie markasındaki ürün çeşitliliğini görmek için, Caudalie sayfasına doğrudan gidebilirsiniz. Özellikle kırışıklık karşıtı etkileriyle ünlü serumlarını incelemek isterseniz de Caudalie Yaşlanma Karşıtı Serum ürününe göz atmanızı öneririm. Yaş grubuna/cildinizin ihtiyacına yönelik etkili ve farklı serumlar da bulunmakta. Mesela, özellikle havaların da soğumasıyla, cildin pul pul olma durumuna ilaç gibi gelicek nem bombası bir serumu mevcut.(Caudalie Vinosource Nem Serumu)

Sitenin bir de blogu bulunmakta ve burda aktif olarak 'makyaj sırları', 'göz altı morluklarından kurtulma yolları' gibi yazılar yayınlıyorlar. Yazılara ulaşmak için > Portakal Rengi Blog.

Benim gibi online alışveriş düşkünlerine yararlı bir yazı olmuştur umarım, hoşçakalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder